Beste klanten,

 

Bekijk hier de verlofregeling van onze 30 filialen! Tip: bestel tijdig uw materialen, wanneer uw filiaal gesloten is zijn er geen afhalingen mogelijk. Leveringen kunnen uitgesteld worden tot na het verlof.

Inloggen/registreren? Omwille van privacy redenen konden wij uw oude login en paswoord niet overnemen naar de nieuwe omgeving. U kan pas terug inloggen nadat u zich opnieuw geregistreerd heeft.

Wie is APOK?


 

Het Belgische APOK werd meer dan 60 jaar geleden opgericht en maakt deel uit van de internationale groep Fedrus International, een in België gebaseerde bouwmaterialengroep actief in de productie en distributie van dak- en gevelmaterialen en services.

APOK biedt de dakwerker en gevelspecialist een totaalpakket van producten en diensten aan, zowel in hun filialen als via de online winkel. Met hun 30 filialen zijn zij niet enkel de grootste verdeler maar ook marktleider van dak- en gevelmaterialen in België.

APOK staat in de sector bekend om zijn zeer klantgerichte service, zijn efficiënt logistiek netwerk, zijn maatwerk en uitgebreid winkelnetwerk. Expertise, technische ondersteuning, professionele opleidingscentra, maatwerk van zink, koper en aluminium, leveringen bij de klant en een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen zijn hierin essentieel.
Met een team van 265 enthousiaste, ervaren en gedreven medewerkers blijft APOK bouwen aan een continue groei om de beste partner te zijn voor de dak-en gevelprofessional.
 

 

We use cookies to provide you with the best services. By using this website, you agree to this.